Kirjat

Wilsonin kirjat tilattavissa nyt suoraan meiltä!

Tilaukset ja tiedustelut office(at)wilsonkirwa.com

Myynnissä olevat kirjat

Akaasiapuun alla
Teksti Wilson Kirwa | kuvitus Johnson Mluge

Illan saapuessa on hiljaista. Tulikärpäset valaisevat mustan taivaan ja hopeiset tähdet tuikkivat pimeyden keskellä. Kuuntele tarkasti. Afrikassa päivä ja yö ovat täynnä sateenkaaren värejä.

Akaasiapuun alla kansi

***

Värityskirja: Afrikka
Teksti Wilson Kirwa & Johnson Mluge

Maailma on täynnä värejä. Ihmiset, eläimet ja maisemat ovat erivärisiä. Värit tekevät maailmasta kauniin. Jos kaikki olisimme samanlaisia ja samanvärisiä olisi elämä tylsää. Lähde kanssani matkalle Afrikkaan ja väritä maailmasi!

Värityskirja Afrikka kansi

***

Amani-aasi ja suuri sydän
Teksti Wilson Kirwa | kuvitus Vincent Kipkosgei Kibii | taitto Matilda Kauppi

Amani-aasi ystävineen on jälleen oppimassa tärkeitä asioita elämästä. Tämän Wilson Kirwan kolmannen Amani-aasi kirjan sisältö koostuu monista arvokkaista opetuksista. Kauneus on sisäistä. Kukaan ei pidä kiusaajasta. Kuinka suuri tai pieni oletkin, on sydämesi suuruus tärkeintä. Siinä joitakin tämän hauskan ja viihdyttävän kirjan aiheita, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille.

Wilson Kirwa on syntynyt Keniassa ja nämä tarinat ovat hänen lapsuudestaan. Wilsonin lapsuudessa ei ollut kirjoja luettavaksi, joten vanhemmat kertoivat tarinoita lapsille. Kaikki tärkeät elämän perusasiat opittiin tarinankerronnan kautta. Tämä kirja vie lukijat Keniaan. Se auttaa lapsia oppimaan arvokkaita asioita ja samalla ymmärtämään paremmin afrikkalaista kulttuuria.

Tämä on Kirwan kolmas satukirja. Kirjan värikäs kuvitus on Keniassa asuvan Vincent Kipkosgei Kibiin käsin maalaama. Vincent on kotoisin samasta kylästä kuin Wilsonkin. Wilsonin tarinat yhdistettynä Vincentin kuviin antavat eloisan kuvan elämästä Cherangin metsässä Kenian sydämessä. Samalla tutustut moniin Cherangan metsässä asuviin eläimiin.

Wilson Kirwan aikaisemmat satukirjat ovat Amani-aasi ja Sisäinen kauneus sekä Amani-aasi ja Kuuluisa krokotiili.
Amani-aasi ja suuri sydän 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Voihan Wilson - positiivisia tarinoita
Teksti Wilson Kirwa ja Heikki Saure | satujen kuvitus Jaana Juntunen

Wilson Kirwa on juossut Suomen puolesta, kertonut satuja ja tanssinut tähtien kanssa. Voihan Wilson -kirjassa hän kertoo positiivisia tarinoita omasta selviytymisestään ja oman maansa sankareista. 
Voihan Wilson on kirja kaikenikäisille. Se sisältää jännittäviä satuja ja tarinoita villieläinten kohtaamisista, juoksemisesta ja hurjasta elämästä Afrikassa. 
Voihan Wilson

***

Amani-aasi ja kuuluisa krokotiili
Tarinat Wilson Kirwa | kuvitus Hanna Mattila | suomennos Heikki Saure

Amani-aasi ja kuuluisa krokotiili sisältää  afrikkalaissatuja, joita Wilson Kirwa on kuullut lapsuudessaan isovanhemmiltaan Keniassa. Amani-aasin tarinat ovat perinteisiä satuja, joihin mahtuu myös opetus. Wilson on muokannut sadut suomalaisia kuulijoita varten. Mainion kuvituksen on tehnyt Hanna Mattila.

Amani-aasi ja kuuluisa krokotiili

***

Wilson Kirwa - Juoksijasoturin ihmeellinen elämä
Teksti Heikki Saure

Juoksijasoturin ihmeellinen elämä kansi

***

Amani-aasi ja sisäinen kauneus
Tarinat Wilson Kirwa | kuvitus Anna Seppo | suomennos Katriina Nikula

Amani-aasi ja sisäinen kauneus on juoksija Wilson Kirwan ensimmäinen satukirja. Kirwa on muokannut suomalaiselle lukijalle vanhoja afrikkalaisia eläinsatuja, jotka hän on lapsuudessaan kuullut isovanhemmiltaan Keniassa. Valloittavia ja opettavaisiakin eläinsatuja, joita Wilson Kirwa on muokannut suomalaista lukijaa varten. Saduista selviää kuinka leijonasta tulee metsän kuningas, kuinka kirahvi sai pitkän kaulansa tai seepra raitansa. Kuten kunnon saduissa kuuluukin, hyvyys palkitaan ja katalille käy huonosti.

Amani aasi ja sisäinen kauneus